قهوة فكهات للبنات
لو عايزه تشاركى معانا فى القهوه ياريت تسجلى بس و بعد كده هتتبسطى قوى و المشاريب هتبقى على حسابنا كمان يالا سجلى مستنيا ايه ولو دمها تقيل الرساله دى عليكى ولا كانك شوفتيها و ادخولى برضوا و لو عجبك المنتدى هتسجلى برضواVery Happy:D

قهوة فكهات للبنات

يا بنات العالم اتحدوا
 
البوابةالبوابة  الرئيسيةالرئيسية  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  المجموعاتالمجموعات  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
سجلى و خليه مسهماتك 50 مساهمه و هتبقى مشرفه فى الحال بتهيالى مفيش اسهل من كده يالا مستنيه ايه

شاطر | 
 

 كيكه الموز و الانانس

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
كنزى
عضوه جديده
عضوه جديده


عدد المساهمات : 21
نقاط : 3095
العمر : 26
تاريخ التسجيل : 24/06/2009
المزاج المزاج : حلوه

مُساهمةموضوع: رد   2009-07-09, 3:52 am

اكيد هجربها
شكلها حلووووووووه اوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
fair_lady
المدير العام
المدير العام
avatar

عدد المساهمات : 408
نقاط : 4389
العمر : 26
تاريخ التسجيل : 15/06/2009
المزاج المزاج : اهو عايشه

مُساهمةموضوع: كيكه الموز و الانانس   2009-06-18, 12:16 am

المقادير
علبه كمبوت اناناس
كيكه اسفنجى( والمنتدى فيه طرقه جميله جدا للكيك الاسبونش)
كريم شانتى
سويسرول جاهز
علبه جيلى موز او اناناس انا استعملت موز
بسسسسسسسسسسس شوفتو السهوله
الطريقه
اسهل بكتير من المقادير


1 نقطع الكيك الى3 شرائح
2 نقطع السويسرول
3 نعمل الكريم شانتيه ونضيف ليه الجيلى نصف العلبه فقط بعدما نذوبها فى ماء ساخن كميه صغيره
4 صنيه مبطنه بنايلون تكون مقاسها اكبر من الكيك
تعااااااااااالو نشوف الصور


بنحط شرائح الاناناس فى القاعده والسويسرول فى الاجناب



بنحط طبقه من الكريم شانتيه نغطى بيها الاناناس كويس



نحط طبقه من الكيك ونضع عليها شراب من الكمبوت



وبعدين طبقه تانبه من الكريمه



وطبقه كيك ونغلفها كووويس بالنيلون ونضعها فى الثلاجه 4 ساعات



وبالهنا و الشفاء........
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://bnat.forum-gratuiti.net
 
كيكه الموز و الانانس
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
قهوة فكهات للبنات :: عالم حواء :: المطبخ و وصفات الاكلات-
انتقل الى: