قهوة فكهات للبنات
لو عايزه تشاركى معانا فى القهوه ياريت تسجلى بس و بعد كده هتتبسطى قوى و المشاريب هتبقى على حسابنا كمان يالا سجلى مستنيا ايه ولو دمها تقيل الرساله دى عليكى ولا كانك شوفتيها و ادخولى برضوا و لو عجبك المنتدى هتسجلى برضواVery Happy:D

قهوة فكهات للبنات

يا بنات العالم اتحدوا
 
البوابةالبوابة  الرئيسيةالرئيسية  اليوميةاليومية  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  المجموعاتالمجموعات  دخولدخول  التسجيلالتسجيل  
سجلى و خليه مسهماتك 50 مساهمه و هتبقى مشرفه فى الحال بتهيالى مفيش اسهل من كده يالا مستنيه ايه

شاطر | 
 

 لفائف سلطه السيزر بالدجاج و الكاجون

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
fair_lady
المدير العام
المدير العام
avatar

عدد المساهمات : 408
نقاط : 4389
العمر : 26
تاريخ التسجيل : 15/06/2009
المزاج المزاج : اهو عايشه

مُساهمةموضوع: لفائف سلطه السيزر بالدجاج و الكاجون   2009-06-29, 3:29 am







المقادير:

• 600 جم من صدور الدجاج مقطعة إلى قطع صغيرة
• 100 جم من بهارات الكاجون
• 200 جم من الخس الروماني
• 80 مل من المايونيز
• 10 جم من الثوم المفري
• 10 مل من عصير الليمون

بهارات الكاجون:
• ¼ كوب من الملح
• 2 ملعقة كبيرة من فلفل الكيان
• 2 ملعقة كبيرة من البابريكا
• ملعقة كبيرة ونصف من مسحوق البصل
• 1 ملعقة كبيرة من الفلفل الأسود المطحون حديثاً
• 1 ملعقة كبيرة من الفلفل الأبيض المطحون حديثاً
• 1 ملعقة صغيرة من الريحان المجفف
• 1 ملعقة صغيرة من الشطة
• ¼ ملعقة صغيرة من الزعتر المجفف
• ¼ ملعقة صغيرة من الخردل المطحون
• 1/8 ملعقة صغيرة من القرنفل المطحون

الطريقة:

• تتبل قطع الدجاج ببهارات الكاجون بحيث تغطيها جيداً
• يسخن زيت الزيتون في قدر على النار ويشوح فيه الدجاج حتى يغمق لونه قليلاً
• يرفع الدجاج من على النار وتوضع على قطعة من الخبز المفرود مع الخس والمايونيز والثوم وعصير الليمون
• ويلف الخبز ويقطع ويرص في طبق للتقديم
• ويصبح الطبق جاهز للتقديم








الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://bnat.forum-gratuiti.net
 
لفائف سلطه السيزر بالدجاج و الكاجون
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
قهوة فكهات للبنات :: عالم حواء :: المطبخ و وصفات الاكلات-
انتقل الى: